G nest 2021

Suus

Stelt zich voor...


Bijou Suus van de Hoogenweg

Roepnaam: Suus

Zie haar pagina


Suus is een dame die goed weet wat ze wil, ze heeft pit en een goede werklust. In een groep met andere honden wil Suus niet onder doen voor de rest en laat ze zich niet de les lezen. Máar 1 keer roepen en mevrouw is weer terug bij haar baasje, ze luistert als de beste!!


Van onze 3 honden is Suus degene die dan ook het beste/snelste luistert/reageert. Één woord is genoeg en Suus doet het... 'prachtig'!


In haar opvoeding moesten we erg consequent zijn én nog steeds.

Suus heeft veel speelgoed verslonden, ook schoenen laarzen en jassen haha, Tja je moet wel bezig blijven natuurlijk... anders wordt je leven saai. ;-)

 

Het is fijn om met Suus te trainen omdat ze graag dingen voor je doet. Ze heeft voor haar baas een hart van goud en is ons eeuwig trouw!!


Suus is op ons bedrijf waaks, ze houdt goed de wacht en zal ook blaffen als er vreemden komen maar ze is nog nooit gemeen geweest!


Messi

Stelt zich voor...


Messi Ivan vom Altdeutchen Eck

Roepnaam: Messi

Zie zijn website


Messi is een energieke reu waar best wel een kop opzit. Wil graag spelen, maar zoekt ook de aandacht. Zijn vader heet Kon z Jirkova dvors & zijn moeder heet Donna-Medusa vom Altdeutschen Eck.

Messi is aangekeurd door de LSOHV en is fokgeschikt verklaard.

Het is een reu met heel veel uitstraling, hij is super sociaal, vrolijk, gevoelig en heeft een hoge werkdrift.


Hij is ook de vader van ons C-nest, destijds zijn we meerdere meerdere keren bij hem op bezoek geweest en wat vindt hij het heerlijk om te kroelen, knuffelen en natuurlijk te spelen!! 


Foto's Messi

G-Nest